Image Alt

Rijvereniging

Rijverenging Bernoski

Rijverening Bernoski; Een jonge en actieve rijvereniging waarvan de veelal talentvolle verenigingsleden actief deelnemen in de dressuursport.

Rijverening Bersnoski is een kersverse rijvereniging en opgenomen in de sportbond KNHS op 11 december 2013. Door de talentvolle en in de dressuursport actief deelnemende leden worden al snel veel successen geboekt, met als klapstuk een primeur om als debuterende vereniging direct als 1e te plaatsen voor de finale van de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup. Twee edities later koppen de kranten; “RV Bernoski uit Bleiswijk heeft de Zuid-Holland Cup Dressuur 2017 gewonnen op het CHIO Rotterdam”.

Ook lid worden?

Rijvereniging Bernoski is een bij de KNHS aangesloten rijvereniging. Heeft u een binding met Dressuurstal Bernoski zoals bijv. het gebruik maken van de trainingen of andere faciliteiten en wilt u lid worden van Rijvereniging Bernoski? Neem dan contact op via onderstaande telefoonnummer (Gabriëlla Balk-Huisman) of e-mailadres. Na ontvangst van de benodigde gegevens regelen wij de rest en verwelkomen je graag als ruiter van Rijvereniging Bernoski!

FOLLOW US

Team RV Bernoski wint de CHIO Zuid-Holland Cup!

Waar wij heel trots op zijn

3e plaats CHIO Zuid-Holland Cup 2015

3e plaats CHIO Zuid-Holland Cup 2016

1e plaats CHIO Zuid-Holland Cup 2017