Image Alt

Aanbod

Aanbod dressuur paarden

Op deze pagina vindt u steeds een wisselend en actueel aanbod van top dressuur paarden. Door een intensieve selectie en eigen opleiding stuk voor stuk paarden waar wij als Dressuurstal Bernoski volledig achter staan.
Wij werken met de volgende prijscategorieën (euro);

+ = < 35.000
++ = 35.000 – 75.000
+++ = 75.000 – 150.000
++++ = >150.000

Wilt u meer informatie over onze aangeboden paarden? Neem dan contact met ons op!

"Luigi heeft alles in zich om je dromen waar te maken."

Luigi

Govenor x Florencio

Hou je van knappe paarden? Dan is dit iets voor jou! Luigi is een 4 jarige ruin van Govenor x Florencio en heeft alles in zich om je dromen waar te maken. Hij heeft drie uitzonderlijke gangen, een goede mindset en verbluffende looks. Luigi presteerde vorig jaar al heel goed op de grote VWF Prinsenstad-competitie voor 3-jarigen met een score van 112 punten. Dit jaar eindigde hij als vierde in de Horsefood Cup met een prachtige score van 84%. Ook scoorde hij 81 punten op de eerste selectie van de PAVO Cup! Omdat Luigi nog een jong paard is, denken we dat hij het beste zou passen bij een ruiter/amazone met in ieder geval enige ervaring.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2016
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie ++

“Jouw rit naar de Grand Prix!"

Hilton

Valdez x Goodtimes

Op zoek naar een paard met extra kwaliteit? Deze stoere ruin zal je dromen waarmaken! Hilton is getraind op Lichte Tour niveau en laat ook al piaffe-passage werk zien ondanks zijn pas achtjarige leeftijd. In zijn basisgangen heeft Hilton al meer dan genoeg kwaliteit maar hij blinkt uit in het zwaardere werk: pirouettes, wisselseries, appuyementen en sluitwerk in draf. Hilton is een gevoelig paard met veel go en een vriendelijk karakter.

Hilton is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2012
Schofhoogte 171 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie +++

“Ongekende belofte voor de toekomst!”

Jackfruit

Firestone x Michelangelo

Dit is iets heel bijzonders. Zoveel lichtvoetigheid en gemak komt maar zelden voorbij. Jackfruit is pas zes jaar en laat zijn ongelimiteerde potentieel al dagelijks zien. Jackfruit doet al een bevestigde wissel en leert op het moment het begin van een wisselserie. Ook draait hij al mooie pirouettes en laat hij al wat piaffe zien (ook aan de hand). Jackfruit is een droompaard voor iedere mevrouw of meisje die haar Grand Prix droom in vervulling wil laten gaan. Jackfruit heeft daarbij ook nog een heel fijn karakter om mee te werken.

Jackfruit is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2014
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie +++

"In elke gang valt hij op door zijn kracht en talent."

Valparaíso

Vitalis x Florencio

Valparaíso is genoemd naar een van de kleurrijkste steden van Chili, en betekent letterlijk  ‘paradijs valei’. Deze grote ruin is een opvallende nakomeling van Vitalis. Valparaíso is zeer getalenteerd en gebalanceerd zowel in de beweging als in zijn karakter. Dit paard zal je kippenvel bezorgen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Valparaíso al aardig wat wedstrijdervaring. Op elke wedstrijd waar hij komt scoort hij en laat hij een onuitwisbare indruk achter. Valparaiso heeft een top karakter en een hart van goud.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Vos
Jaar 2016
Schofhoogte 173 cm
Stamboek WESTF
Prijscategorie +++

"Zeer veel 'go' maar toch ongecompliceerd."

Jerez

Jazz x Don Vino

Jerez is een getalenteerde 4 jarige ruin van topvererver Jazz. Jerez heeft meer dan genoeg ‘go’ en is een ongecompliceerd paard voor iedere ruiter. Hij bezig een fantastische stap, goed tactmatige draf en een comfortabele functionele galop. Jerez heeft al wedstrijd ervaring en is ook op wedstrijd en transport erg makkelijk. Hij heeft ook uitstekend gescoord op de ‘VWF Prinsenstad’ competitie.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Vos
Jaar 2016
Schofhoogte 168 cm
Stamboek HAHN
Prijscategorie ++

"Dit droompaard heeft het allemaal!"

Aznavour

Apache x Don Frederico

Net zoals Charles Aznavour is dit paard een ware artiest. Aznavour bezit elke kwaliteit die een modern dressuurpaard moet bezitten. Een prachtige verschijning, exceptionele bewegingen en een fantastische mind maakt dit een van de beste paarden die wij ooit hebben gehad. Deze bruinzwarte eenhoorn steelt je hart.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2016
Schofhoogte 173 cm
Stamboek OLDBG
Prijscategorie ++++

"Een zeer opvallende verschijning!"

Jamaica

Vivaldi x Ferro

Hou je ervan om op te vallen? Weve got you. Deze merrie van formaat heeft al een indrukwekkende prestatielijst op haar naam staan, waaronder een 4e plaats in de 2018 PAVO CUP achter wereldklasse paarden Jovian en Jameson RS2. Jamaica is door onszelf gefokt en al bij ons sinds veulen. Ze heeft extra kwaliteit in al haar gangen en is een opvallende verschijning om te zien. Jamaica laat veel potentie zien in het verzamelde werk. Deze merrie kan zowel in de sport als in de fokkerij dromen in vervulling laten gaan!

Jamaica is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Jaar 2014
Schofhoogte 180 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie VERKOCHT

"Klaar voor de toekomst..."

Maverick

Ferdeaux x Connaisseur

Deze mooie zwartbruine ruin is een zoon van Ferdeaux x Conaisseur. Dit getalenteerde paard is begin 2020 zadelmak gemaakt en klaar om met een ambitieuze ruiter of amazone aan de slag te gaan! Op stal en in de omgang is Maverick erg lief en ook onder zadel geeft hij een vertrouwd gevoel. Maverick is nog groen dus enige vorm van ervaring is gewenst!
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwart
Jaar 2017
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie VERKOCHT

Heeft u een specifieke wens?

We hebben altijd een ruime sortering dressuurpaarden in onze privéverkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets specifieks zoekt.