Image Alt

Aanbod

Aanbod dressuur paarden

Op deze pagina vindt u steeds een wisselend en actueel aanbod van top dressuur paarden. Door een intensieve selectie en eigen opleiding stuk voor stuk paarden waar wij als Dressuurstal Bernoski volledig achter staan.

Wilt u meer informatie over onze aangeboden paarden? Neem dan contact met ons op!

SPOEDIG NIEUWE PAARDEN ONLINE.

"Verkocht naar Denemarken"

Fontales

Negro x H-Ekwador

Als je liever opvalt dan bij de rest hoort… Kijk eens naar deze schitterende schimmel van Negro x H-Ekwador. Fontales komt zo dichtbij perfectie als mogelijk is. Voor zijn karakter scoort hij, minimaal, een 10+. Gecombineerd met zijn looks maakt dit hem een paard uit duizenden. Fontales loopt op Z niveau en heeft al hele goede wedstrijdresultaten. Dit paard heeft het in zich om dromen in vervulling te laten gaan. Wie gaat er met deze eenhoorn de ring in?
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Schimmel
Jaar 2015
Schofhoogte 173 cm
Stamboek Westfalen
Trainingsniveau ZZ licht

"Luigi heeft alles in zich om je dromen waar te maken."

Luigi

Govenor x Florencio

Hou je van knappe paarden? Dan is dit iets voor jou! Luigi is een 4 jarige ruin van Govenor x Florencio en heeft alles in zich om je dromen waar te maken. Hij heeft drie uitzonderlijke gangen, een goede mindset en verbluffende looks. Luigi presteerde vorig jaar al heel goed op de grote VWF Prinsenstad-competitie voor 3-jarigen met een score van 112 punten. Dit jaar eindigde hij als vierde in de Horsefood Cup met een prachtige score van 84%. Ook scoorde hij 81 punten op de eerste selectie van de PAVO Cup! Omdat Luigi nog een jong paard is, denken we dat hij het beste zou passen bij een ruiter/amazone met in ieder geval enige ervaring.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2016
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau M

Verkocht naar China

Hilton

Valdez x Goodtimes

Op zoek naar een paard met extra kwaliteit? Deze stoere ruin zal je dromen waarmaken! Hilton is getraind op Lichte Tour niveau en laat ook al piaffe-passage werk zien ondanks zijn pas achtjarige leeftijd. In zijn basisgangen heeft Hilton al meer dan genoeg kwaliteit maar hij blinkt uit in het zwaardere werk: pirouettes, wisselseries, appuyementen en sluitwerk in draf. Hilton is een gevoelig paard met veel go en een vriendelijk karakter.

Hilton is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2012
Schofhoogte 171 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau GP

Verkocht

Jackfruit

Firestone x Michelangelo

Dit is iets heel bijzonders. Zoveel lichtvoetigheid en gemak komt maar zelden voorbij. Jackfruit is pas zes jaar en laat zijn ongelimiteerde potentieel al dagelijks zien. Jackfruit doet al een bevestigde wissel en leert op het moment het begin van een wisselserie. Ook draait hij al mooie pirouettes en laat hij al wat piaffe zien (ook aan de hand). Jackfruit is een droompaard voor iedere mevrouw of meisje die haar Grand Prix droom in vervulling wil laten gaan. Jackfruit heeft daarbij ook nog een heel fijn karakter om mee te werken.

Jackfruit is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2014
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau ZZ Zwaar

"In elke gang valt hij op door zijn kracht en talent."

Valparaíso

Vitalis x Florencio

Valparaíso is genoemd naar een van de kleurrijkste steden van Chili, en betekent letterlijk  ‘paradijs valei’. Deze grote ruin is een opvallende nakomeling van Vitalis. Valparaíso is zeer getalenteerd en gebalanceerd zowel in de beweging als in zijn karakter. Dit paard zal je kippenvel bezorgen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Valparaíso al aardig wat wedstrijdervaring. Op elke wedstrijd waar hij komt scoort hij en laat hij een onuitwisbare indruk achter. Valparaiso heeft een top karakter en een hart van goud.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Vos
Jaar 2016
Schofhoogte 173 cm
Stamboek WESTF
Trainingsniveau Z

Verkocht naar Frankrijk

Aznavour

Apache x Don Frederico

Net zoals Charles Aznavour is dit paard een ware artiest. Aznavour bezit elke kwaliteit die een modern dressuurpaard moet bezitten. Een prachtige verschijning, exceptionele bewegingen en een fantastische mind maakt dit een van de beste paarden die wij ooit hebben gehad. Deze bruinzwarte eenhoorn steelt je hart.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2016
Schofhoogte 173 cm
Stamboek OLDBG
Trainingsniveau Z

"Een zeer opvallende verschijning!"

Jamaica

Vivaldi x Ferro

Hou je ervan om op te vallen? Weve got you. Deze merrie van formaat heeft al een indrukwekkende prestatielijst op haar naam staan, waaronder een 4e plaats in de 2018 PAVO CUP achter wereldklasse paarden Jovian en Jameson RS2. Jamaica is door onszelf gefokt en al bij ons sinds veulen. Ze heeft extra kwaliteit in al haar gangen en is een opvallende verschijning om te zien. Jamaica laat veel potentie zien in het verzamelde werk. Deze merrie kan zowel in de sport als in de fokkerij dromen in vervulling laten gaan!

Jamaica is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Jaar 2014
Schofhoogte 180 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Prix. St. G

Heeft u een specifieke wens?

We hebben altijd een ruime sortering dressuurpaarden in onze privéverkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets specifieks zoekt.