Image Alt

Aanbod

Aanbod dressuur paarden

Op deze pagina vindt u steeds een wisselend en actueel aanbod van top dressuur paarden. Door een intensieve selectie en eigen opleiding stuk voor stuk paarden waar wij als Dressuurstal Bernoski volledig achter staan.

Wilt u meer informatie over onze aangeboden paarden? Neem dan contact met ons op!

“Internationaal potentieel”

Navarro

Ferdinand x Johnson

Navarro heeft een top karakter met een hele fijne go. Hij blijft altijd gaan, maar wordt niet te heet en is erg betrouwbaar. Navarro heeft een hele ruime, zuivere stap. Daarnaast heeft hij extreme kwaliteiten in draf met het uitstrekken als hoogtepunt. In galop komt hij heel makkelijk tot dragen, doet hij makkelijke wissels en kan hij ook prachtig verruimen. Navarro is een extreem mooi paard om te zien en ook erg lief in de omgang. Dit paard heeft het allemaal!

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2018
Schofhoogte 170 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau ZZ Licht

“Goede beweging gecombineerd met een prachtig voorkomen“

Papillon

Jameson RS2 x Vivaldi

Papillon is een sterk ontwikkelde ruin met veel maat. Hij komt evenals zijn volle broer Palermo uit onze Lichte Tour merrie Jamaica. Papillon beschikt over drie goede gangen en een fijne natuurlijke houding. Zijn talent onder het zadel in combinatie met zijn zeer interessante moederlijn gecombineerd met de hengst Jameson RS 2 maakt Papillon een enorme sportieve belofte voor de toekomst.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwart
Jaar 2020
Schofhoogte 177 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Zadelmak

“Schitterende en imposante verschijning”

Palermo

Jameson RS2 x Vivaldi

Deze prachtige ruin is door onszelf gefokt uit onze Lichte Tour merrie Jamaica. Palermo beschikt over een indrukwekkend voorkomen. Hij heeft zeer veel maat waarbij alles mooi in verhouding is. Hij stapt zeer goed, ruim en zuiver. Daarnaast draaft hij al met veel balans en takt. De galop is zijn hoogtepunt met heel veel sprong en kracht vanuit het achterbeen. Palermo heeft veel go en laat in alles zien dat hij het in zijn mars heeft om door te groeien naar het allerhoogste niveau.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwart
Jaar 2020
Schofhoogte 180 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Zadelmak

“Interessante merrie voor fokkerij en sport”

Pikachu

Vivaldi x Ferro

Hoe cool zou het zijn als je dit paard kon vangen met je pokebal! Pikachu is een mooie merrie met een sterk fundament. Op merrietest kreeg zij 85 punten voor exterieur en 75 punten voor beweging, hiermee werd zij voorlopig keur. Onder het zadel laat Pikachu zien over veel kwaliteit te beschikken en heeft zij een zeer meewerkend en betrouwbaar karakter. Pikachu komt uit onze merrie lijn, uit de Lichte Tour merrie Havanna. Al met al is Pikachu door haar talent en afstamming een zeer interessant paard voor zowel sport als fokkerij.

 

Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Jaar 2020
Schofhoogte 171 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Zadelmak

“Een combinatie van elegantie en klasse”

Imani

Ibiza x Dimaggio

Deze mooie merrie heeft enorm veel takt in elke gang. Ze heeft een topkarakter en is 100% betrouwbaar. Omdat ze zowel over veel kwaliteit als over een extreem betrouwbaar karakter beschikt is Imani zowel geschikt voor ambitieuze ruiters en amazones als amateurs die hun ‘once in a lifetime’ paard zoeken. Imani presteert al zeer goed in de wedstrijdring en kan alleen nog maar beter worden!

 

Geslacht Merrie
Kleur Koffievos
Jaar 2017
Schofhoogte 168 cm
Stamboek Hannoveraner stamboek
Trainingsniveau ZZ Licht

"Groot toekomstperspectief"

Optimist

Toto Jr x Vivaldi

Optimist is een opvallende ruin van topkwaliteit. Optimist is een ET veulen uit onze eigen merrie Jamaica (Vivaldi x Ferro), zijn vader is de tophengst Toto Jr. In de korte periode dat Optimist onder het zadel is valt hij op door zijn kwaliteit in alle drie de gangen. Daarnaast laat hij elke rit weer zien over heel veel go te beschikken. Al met al is Optimist een potentieel topsport paard.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2019
Schofhoogte 168 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau B Niveau

“Uitmuntend jong dressuurpaard”

Ozuna

Vivaldi x Sir Donnerhall

Geloof het of niet, deze prachtige grote ruin is pas drie jaar oud. De vader van Ozuna is Vivaldi, zijn moeder is de recent door ons verkochte Lichte Tour merrie Havanna (Sir Donnerhall x Ferro). Ozuna is tevens de volle broer van Medoc, die onder Natascha Bernoski al zeer goed gepresteerd heeft op jonge paarden wedstrijden. Ozuna valt op door zijn uiterlijk, kwaliteit van lopen en karakter. Extra aandacht verdiend zijn geweldige galop. Ondanks zijn grootte is Ozuna licht te rijden en van nature zeer goed in balans. Dit is zeker een van onze favorieten!

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2019
Schofhoogte 178 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau B niveau

"Grand Prix vooruitzicht"

Karento

Fairytale x Westpoint

Deze getalenteerde ruin is klaar om met jou de klassen door te gaan. Karento is een geweldig paard met extra kwaliteiten in elke gang. Karento is op dit moment aan het trainen richting Prix St. George niveau, tevens doen we al wat piaffe met hem wat er erg veelbelovend uit ziet. Last but not least is Karento een erg braaf paard met veel go!

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwartbruin
Jaar 2015
Schofhoogte 173 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau ZZ Niveau

Heeft u een specifieke wens?

We hebben altijd een ruime sortering dressuurpaarden in onze privéverkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets specifieks zoekt.