Image Alt

Aanbod

Aanbod dressuur paarden

Op deze pagina vindt u steeds een wisselend en actueel aanbod van top dressuur paarden. Door een intensieve selectie en eigen opleiding stuk voor stuk paarden waar wij als Dressuurstal Bernoski volledig achter staan.

Wilt u meer informatie over onze aangeboden paarden? Neem dan contact met ons op!

"Groot toekomstperspectief"

Optimist

Toto Jr x Vivaldi

Optimist is een opvallende ruin van topkwaliteit. Optimist is een ET veulen uit onze eigen merrie Jamaica (Vivaldi x Ferro), zijn vader is de tophengst Toto Jr. In de korte periode dat Optimist onder het zadel is valt hij op door zijn kwaliteit in alle drie de gangen. Daarnaast laat hij elke rit weer zien over heel veel go te beschikken. Al met al is Optimist een potentieel topsport paard.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2019
Schofhoogte 168 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau B Niveau

“Uitmuntend jong dressuurpaard”

Ozuna

Vivaldi x Sir Donnerhall

Geloof het of niet, deze prachtige grote ruin is pas drie jaar oud. De vader van Ozuna is Vivaldi, zijn moeder is de recent door ons verkochte Lichte Tour merrie Havanna (Sir Donnerhall x Ferro). Ozuna is tevens de volle broer van Medoc, die onder Natascha Bernoski al zeer goed gepresteerd heeft op jonge paarden wedstrijden. Ozuna valt op door zijn uiterlijk, kwaliteit van lopen en karakter. Extra aandacht verdiend zijn geweldige galop. Ondanks zijn grootte is Ozuna licht te rijden en van nature zeer goed in balans. Dit is zeker een van onze favorieten!

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2019
Schofhoogte 178 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau B niveau

“Prachtige Grand Prix talent”

Medoc

Vivaldi x Sir Donnerhall

Als we je zouden vragen om het perfecte paard te tekenen zou hij er waarschijnlijk ongeveer zo uit komen te zien. Medoc is een prachtige vijfjarige ruin, zijn vader is Vivaldi en zijn moeder de door ons recent verkochte Lichte Tour merrie Havanna (Sir Donnerhall x Ferro). Medoc heeft zich al zeer goed laten zien op verschillende jonge paarden wedstrijden. Dit prachtpaard heeft een mooie, lichtvoetige draf met veel afdruk, een bergopwaartse galop en een goede stap. Medoc is een vrij groot paard maar ook smal en makkelijk door een dame te rijden. Stap opzij prins op het witte paard, Medoc maakt van jou een dressuurkoning of -koningin op een zwart paard.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwart
Jaar 2017
Schofhoogte 175 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Z2

“Perfecte dressuurpartner”

Lago Maggiore

Fransiskus x Olivi

Deze knappe ruin is een zoon van de succesvolle Grand Prix hengst Fransiskus. Lago heeft drie goede gangen en een hele makkelijke aanleuning. Hij is altijd licht in de hand en voorwaarts zonder te heet te worden. Lago heeft een extra uitgestrekte draf, makkelijke zijgangen en mooie galopwissels. Met zijn zesjarige leeftijd is Lago klaar om aan de slag te gaan en te schitteren op wedstrijd. Naast zijn kwaliteiten onder het zadel is Lago extreem lief in de omgang met zowel mensen als paarden.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwartbruin
Jaar 2016
Schofhoogte 173 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau ZZ Licht

“Grand prix talent met geweldige uitstraling”

Kaptain Jack V.O.D

Giovanni x Michelangelo

Jack is een echte “cool guy” en houdt ervan om in het middelpunt van de aandacht te staan. Jack is een zeer getalenteerd paard met een zeer goede stap, een opvallend mooie draf met mooie zijgangen en verruimingen en een galop met zeer veel talent voor verzameling en makkelijke wissels. Daarbij heeft Jack een geweldige uitstraling en een fijn karakter. Jack heeft een ruiter nodig die assertief is en de leiding neemt. Wij voorzien tot op het allerhoogste niveau veel oranje lintjes is de toekomst!

 

Geslacht Ruin
Kleur Vos
Jaar 2015
Schofhoogte 175 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Prix St. Georges

“Black beauty met winnaarsmentaliteit”

Jesperado

Desperado x Gribaldi

Deze mooie zwarte ruin staat in onze stal bekend als Jaap. Jaap heeft een hart van goud. Hij is heel erg ijverig maar ook top braaf. Jaap heeft een zeer goede stap, een goede draf met makkelijke zijgangen en uitstrekken en een hele fijne galop met makkelijke pirouettes en mooie grote wissels. Door zijn kwaliteiten onder het zadel in combinatie met zijn topkarakter is Jaap iedere dag weer een plezier om te rijden. Door zijn karakter zou Jaap iedere ruiter blij kunnen maken, van ambitieuze Junioren / Young Riders tot ruiters / amazones die een leerpaard zoeken.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwart
Jaar 2014
Schofhoogte 170 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Prix St. Georges

"Grand Prix vooruitzicht"

Karento

Fairytale x Westpoint

Deze getalenteerde ruin is klaar om met jou de klassen door te gaan. Karento is een geweldig paard met extra kwaliteiten in elke gang. Karento is op dit moment aan het trainen richting Prix St. George niveau, tevens doen we al wat piaffe met hem wat er erg veelbelovend uit ziet. Last but not least is Karento een erg braaf paard met veel go!

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwartbruin
Jaar 2015
Schofhoogte 173 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau ZZ Niveau

"Een zeer opvallende verschijning!"

Jamaica

Vivaldi x Ferro

Hou je ervan om op te vallen? Weve got you. Deze merrie van formaat heeft al een indrukwekkende prestatielijst op haar naam staan, waaronder een 4e plaats in de 2018 PAVO CUP achter wereldklasse paarden Jovian en Jameson RS2. Jamaica is door onszelf gefokt en al bij ons sinds veulen. Ze heeft extra kwaliteit in al haar gangen en is een opvallende verschijning om te zien. Jamaica laat veel potentie zien in het verzamelde werk. Deze merrie kan zowel in de sport als in de fokkerij dromen in vervulling laten gaan!

Jamaica is een paard met Grand Prix kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen de video en prijs alleen op aanvraag beschikbaar te stellen.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Jaar 2014
Schofhoogte 180 cm
Stamboek KWPN
Trainingsniveau Prix. St. G

Heeft u een specifieke wens?

We hebben altijd een ruime sortering dressuurpaarden in onze privéverkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets specifieks zoekt.